Zorg bij ziekte van Alzheimer Wassenaar

Helaas is de ziekte van Alzheimer tot op heden nog niet te genezen. De focus moet daarom komen te liggen op het behandelen en het bieden van de beste zorg bij Alzheimer. Deze zorg kan erg zwaar zijn, zeker wanneer de ziekte vordert. Het is daarom verstandig om te kiezen voor deskundigen hulp. Zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het bieden van zorg bij de ziekte van Alzheimer en weten hoe ze moeten omgaan met de verschillende fasen van Alzheimer. Bent u op zoek naar 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer in Wassenaar? Kies dan voor zorg bij Alzheimer van Zuster Jansen.

Thuis blijven wonen met de juiste zorg

Bent u op zoek naar zorg bij de ziekte van Alzheimer maar wilt u niet verhuizen naar een zorginstelling? Dan kan Zuster Jansen een uitkomst bieden. Zelfs met de ziekte van Alzheimer is het namelijk goed mogelijk om thuis te blijven wonen. Hierbij is verzorging en verpleging van de beste kwaliteit noodzakelijk. Wanneer u behoefte heeft aan zekerheid over kwaliteit en verzorging en verpleging op hoog niveau, dan kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg in Wassenaar van Zuster Jansen.

Zorg bij Alzheimer door Zuster Jansen

Zorg bij de ziekte van Alzheimer in Wassenaar van Zuster Jansen zal volledig in het teken staan van het bieden van 24-uurs comfortzorg. Bij Alzheimer is het namelijk van groot belang dat er zoveel mogelijk comfort wordt geboden, waardoor Alzheimer dragelijk wordt. Naast het bieden van verzorging en verpleging bij Alzheimer zetten onze zorgverleners zich ook in om u te begeleiden bij uw dagelijkse activiteiten. Hoe vult u uw dag het liefst in? Uw persoonlijke wensen en behoeften staan voorop, waarbij herkenning, veiligheid, vertrouwdheid en geborgenheid een grote rol speelt in onze zorgverlening.

Wilt u onze zorg aanvragen of meer informatie over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op. Onze zorgcoördinator kan u persoonlijk adviseren en u helpen om de juiste stappen te nemen.

Lees meer bij Zuster Jansen